А што можа перахіліць цябе ў аптымістычны бок?Але аптымізму мне гэта не дадае чамусьці.
Не-не. У мяне ў шклянцы роўна 100 грамаў вады.у цябе шклянка напалову пустая.
У мяне няма мараў пра беларускую мовуА напалову поўная яна выключна ў нашых марах.
+100Але ў мяне ёсць беларускамоўная рэчаіснасць. Мая асабістая.
Дык я ж пра гэта ж як быццам, хіба не:Але ў мяне ёсць беларускамоўная рэчаіснасць.
=="паралельная" рэальнасць - нашае ўсё. ) Усімі даступнымі сродкамі.
А я спадзяюся і веру. (с)У мяне няма мараў
Не зусім. Я даўно ўжо не шукаю паралельную рэчаіснасць, яна сама мяне знаходзіцьДык я ж пра гэта ж як быццам, хіба не:
Няма нічога сапраўды аб'ектыўнагаА шклянка - рэч аб'ектыўная. Ва ўсіх рэальнасцях.)))
А я не сумняюсяА я спадзяюся і веру.
Напрыклад, нібыта рускамоўныя знаёмыя раптам пераходзяць на беларускую.... і незнаёмыя
Я шукаю, але ўжо дастаткова млява...Імпэту паменшала. А само каб - не...Я даўно ўжо не шукаю
Дык і я не разважаю...і не разважаю на гэтую тэму
Гледзячы што ты шукаеш. І чаго чакаеш.Я шукаю, але ўжо дастаткова млява...Імпэту паменшала.
Разумення, асяроддзя, "адваротнай сувязі", водгуку. Большай часткай сцяна такі тут...Сярод больш-менш блізкіх людзей...І тых, з кім ты штодня...што ты шукаеш. І чаго чакаеш.
Кьяра, (а можна па-імені, ці ты шыфруешся?) ня трэба прабіваць галавой сьцяну... Ну вось на мой погляд. Трэба быць натуральным (естественным) з навакольным асяроддзем і тады да цябе пачнуць прыцягвацца аднадумцы і проста прыемныя людзі. (я зараз не канкрэтна пра цябе, а як бы свой вопыт апісваю)Большай часткай сцяна такі тут...