Раскажу пра славутыя ўнагароджанні ці вяртанні 15$ /25$ /10% на картку. На падставе зваротаў сродкаў, атрыманых/неатрыманых у выніку мной.
Як разумею, 15$ - гэта больш старая праграма, чым 10%. Дык вось гэта старая праграма дазваляе атрымаць на
кожную бронь, зробленую па спасылцы "15$", узнагароджанне. Толькі
а) спасылкі штораз мусяць быць ад розных людзей. То бок адна ад Анны, другая ад Пеці, трэцяя - ды хоць ад чорта лысага.) Чаму ад чорта? ) Таму што ў мяне адкуль не вазьміся, з'явілася спасылка на 1000 руб. ) Гэта яўна не мясцовая спасылка.) Падазраю, што гэта вынік націскання на спасылку на нейкім сайце, які расказваў пра нейкія турыстычныя дэталі, пра якія я чытала. Я пайшла па ёй з цікаўнасці, нічога пры гэтым не браніруючы. Але, мяркуючы па ўсім, спасылка нейкім чынам запамінаецца. І потым, калі ты заходзіш на букінг, яна свеціцца і свеціцца сваімі 1000рублямі насуперак нават твайму жаданню. ) Гэтыя 1000 руб (+- 15$) я ў выніку атрымала, бо зрабіла такі па ёй адну з броней.

б) спасылкі ад аднаго чалавека болей за адну не працуюць, нават калі першая спасылка на 15$, а другая на 25$. Адна з тутэйшых фарумчанак расказвала, што ёй букінг зрабіў асаблівы гонар - прапанаваў зварот 25$ для тых, хто раней скарыстаўся яе ж спасылкамі на 15$. Дык вось з гэтых двух я атрымала толькі адну. На 25$.)
Што да спасылак на зварот 10%, то ад якіх бы розных людзей вы іх не атрымлівалі, вяртанне адбудзецца
толькі па адной са зробленых па такіх спасылках броней. Той, па якой пражыванне адбудзецца першым. У мяне ў выніку было дзве броні па такіх спасылках. Адна на маленькую суму, другая - на вялікую - на самую дарагую. Маленькая бронь была першай з гэтых дзвюх па датах пражывання. У выніку зварот на большую суму я так і не атрымала.)
Яшчэ пару момантаў:
- паведамленне аб пачатку праверкі вашых узнагароджанняў прыходзіць ноччу, наступнай за днём высялення.
- паведамленне аб тым, што праверка адбылася, яна ўдалая, і вы ўзнагароджанне атрымаеце - праз 12 дзён пасля дня высялення. (калі ў гэты час паведамленне не прыйшло - яно ўжо і не прыйдзе)
- грошы на рахунак прыходзяць праз 2 дні пасля паведамлення аб удалай праверцы. За выняткам выходных небанкаўскіх дзён, само сабой. Тады на першы банкаўскі дзень пасля гэтых двух дзён.
Усе тэрміны роўненька вытрымліваліся па ўсіх бронях.) Ледзь не да хвілін.)
Такім чынам, выснова - калі ў вас зроблена хоць адно браніраванне па спасылцы 10%, далей на гэтым акаўнтце карыстайцеся толькі спасылкамі на 15$, калі знойдзеце іх у патрэбнай колькасці, і пакуль букінг не адменіць гэтую лафу.
п.с. дзякуй людзям, чыімі спасылкамі я скарысталася.) Вядомых і невядомых.) Бо толькі частка спасылак была/атрымалася "імянной". І я з пэўнасцю магу сказаць аб аўтарстве толькі дзвюх спасылак з усіх.