Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature may not be available in some browsers.
калі я правільна зразумела, то тут слоўнік орг спасылаецца на дыялектычны слоўнік. А гэта не "нарматыўнае" напісаньне.katia-ka, а как же http://slounik.org/search?dict=&sear...9Eна
я про это и говорюInfinity, ну так не адное і тое ж прыслоўе можна пісаць 3-ма спосабамі. А кожная група прыслоўяў падпарадкоўваецца свайму напісаньню.
вось, што выдаў інтэрнэт
Atex, можа быць))) Тое, што я з інтэрнету выхапіла, на сумленьні інтэрнета)))))katia-ka, так и по правилам не сходится. "срастаются" только приставки и предлоги. все (усё) - это не то и не другое! все по правилам даже сходится, тут, имхо, никаких доп. справочников не нужно.
)) не, ну я не бачыла як мінавіта Купала пісаў, але вось па спасылцы яго драма, там асобна напісана. можна яшчэ друкаваную кніга паглядзець. думаю там таксама будзе асобна.Ты бачыла арыгінал?![]()
друкаваную кнігу ))) Раскіданае гняздо.Atex, нашла, спасибо. Я совсем запуталась...
Я ей сослалась на слоуник и она мне на него же, что я ей могу еще предъявить?
новыя правілы тычацца не гэтага. Там, з большага, пра тое, што запазычаныя словы пачынаюць падпарадкоўвацца нормам правапісу беларускай мовы.Может это какие новые правила?Их же сейчас часто меняют.
а што там змянілася?Не-не-не. Там выключна пра а-э, у нескладовае і пераносы. Пра "ўсё роўна" ні слова.)
А я не могу так читать,мне все равно читается "десятый",наверно,у меня нет чувства юморачитайте не 10-й съезд, а Х-й съезд
вроде такВ книге пронумеровано, прошнуровано и скреплено 9 листов