Imagination
Active member
Ну раз это "информышка", может и число должно быть "двоичное"
Про qwerty я бы тоже не спрашивала во 2-ом классе
аналогичноНу я вот такую
Так? Ёсць числа, якія пачынаюцца з двух нулей? Па мне пытанне: "сколько различных комбинаций цифр можно из карточек составить" было б куды правільней.число.
Дарэчы пра дваічнае там таксама было. Давялося тлумачыць розныя сістэмы злічэння дзіцяці. Да другога разрада зразумела, а далей пакуль тупіць. Буду сёння словы падбіраць, каб давесці. )))может и число должно быть "двоичное"
Ну я вот такую -- может не очень "математически" грамотно, но мне сразу все стало понятно
Дакладней патрэбная. Толькі без складніка "15". Бо ён залішні тут як бы, пагадзіцеся... Абсалютна не ўплывае на рашэнне...Яна не патрэбная тут па факце.
А где в условии сказано, что она должна каждый раз использовать все 4 карточки?Так? Ёсць числа, якія пачынаюцца з двух нулей? Па мне пытанне: "сколько различных комбинаций цифр можно из карточек составить" было б куды правільней.
О да! Дзякуй!где в условии сказано, что она должна каждый раз использовать все 4 карточки?
самый доступный вариант объяснения детям двоичной системы - это про лампочки, т.е. изначально для чего двоичный код и был придуман)))Дарэчы пра дваічнае там таксама было. Давялося тлумачыць розныя сістэмы злічэння дзіцяці. Да другога разрада зразумела, а далей пакуль тупіць. Буду сёння словы падбіраць, каб давесці.
Папрасіла б, нам 9. )) Зразумее - куды падзенецца.))) Учора проста ўжо час спаць быў.а не 7
факт.а ці факт, што складальнікі самі мелі на ўвазе неабавязковае выкарыстоўванне ўсіх 4-х картак адначасова?
в математике -- надо.Бо тут жа складаць не трэба
Вельмі згодная. Але як паказвае практыка, часам такі гаданне. )))))Это ж математика, а гадание по таро
+1А где в условии сказано, что она должна каждый раз использовать все 4 карточки?
на самом деле это сложно, решать то что в условии написано, а не то, как понял.
Я тут не шучу и не издеваюсь.
Это реально навык.
в)Откуда появилось название графического манипулятора - MOUSE (мышь)?
а) сокращение Manipulator Optical Unified Scan
б) из-за двух кнопок
в) из-за наличия провода
г) из-за серого цвета
д) первый графический манипулятар был маленьким.
Дзякуй.)
Счастливый человек...засыпал по потребности, вставал как выспится...
Imagination, Дарэчы так. Неяк, памятаю, сама чыста выпадкова патрапіла і глядзела фільм і пра адзінку, і ўвогуле пра гісторыю лічбаў, і пра розныя сістэмы злічэння... Мажліва мы нават пра адзін і той жа...
Дзякуй за ідэю. )